Kucharz
Gdzie jest dostępny kurs | Opis i cena kursu | Planowana data rozpoczęcia | ||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Centrum Kształcenia Zawodowego w Żywcu ul. Sienkiewicza 65, 34-300 Żywiec tel.: 33-861-43-46 tel. kom.: 697-818-746 e-mail: zywiec@zdz.katowice.pl www: www.kursy.zywiec.zdz.pl |
Szczegóły
×
×
Kucharz
Cena kursu: 1500.00 zł
Ilość godzin: 120
Planowany termin rozpoczęcia:
Cel kursu
Zapoznanie uczestników kursu z zagadnieniami dotyczącymi m.in.: planowania produkcji; surowców gastronomicznych; maszyn i urządzeń gastronomicznych; obróbki wstępnej surowców; technik sporządzania dań podstawowych, dań głównych i przekąsek; wypieku ciast; sporządzania deserów i napojów; sporządzanie potraw specjalistycznych; ekspedycji wyrobów kulinarnych. Efekt kształcenia
Absolwent kursu posiada wiedzę w zakresie: Tematy zajęć
1. ( 6 h ) Organizacja placówki gastronomicznej. Egzamin/uprawnienia
Zaświadczenie zgodne z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej w sprawie kształcenia ustawicznego w formach pozaszkolnych Informacje dodatkowe
Podana cena za kurs jest ceną szacunkową dla grupy 6/8-osobowej. Cena ostateczna jest uzależniona od ilości słuchaczy. |
TERMIN DO UZGODNIENIA |