Zapisz się

Nazwa
Kucharz kuchni regionalnej

Cel:
Szkolenie ma na celu przygotowanie słuchaczy do: wykonywania zawodu kucharza i samodzielnego prowadzenia punktu gastronomicznego we własnej bazie noclegowej; pracy w placówkach hotelarsko - gastronomicznych; profesjonalnej obsługi klienta; umiejętnej obsługi kas fiskalnych, a także zapoznanie słuchaczy z zasadami GHP/GMP w zakładzie.

Sposób zakończenia kursu:
Zaświadczenie o ukończeniu kursu

Ośrodek:
CKZ ŻYWIEC, Sienkiewicza 65

Wypełnij poniższy formularz aby zgłosić chęć udziału w tym kursie.
Pamiętaj aby wybrać ośrodek, w którym chciałbyś odbyć kurs.

Prosimy wypełnić poniższy formularz - można uzupełnić tylko wybrane pola. Prosimy wpisać prawidłowe dane, umożliwiające nam kontakt z Państwem (imię i nazwisko, adres e-mail lub numer telefonu). W przeciwnym wypadku zgłoszenie nie zostanie rozpatrzone.
Obowiązkowe pola zostały oznaczone gwiazdką (*). Jeśli nie chcesz podawać numeru telefonu w jego miejsce wpisz swój adres e-mail.