Zapisz się

Nazwa
Piekarz

Cel:
Nabycie przez słuchaczy wiedzy dotyczącej wyposażenia technicznego piekarni oraz umiejętności obsługi podstawowych maszyn i urządzeń piekarniczych, a także korzystania z prostych środków transportu wewnętrznego; wiedzy z zakresu technologii piekarskiej, w tym dotyczącej m.in.: sposobów przygotowywania surowców do produkcji, oceny organoleptycznej wyrobów piekarniczych, pomocniczych czynności wykonywanych przy sporządzaniu ciast, ręcznego dzielenia i kształtowania ciasta na podstawowe asortymenty pieczywa, magazynowania pieczywa i przygotowania go do ekspozycji.

Sposób zakończenia kursu:
Zaświadczenie o ukończeniu kursu .

Ośrodek:
OKZ PAJĘCZNO, Majorat 14

Wypełnij poniższy formularz aby zgłosić chęć udziału w tym kursie.
Pamiętaj aby wybrać ośrodek, w którym chciałbyś odbyć kurs.

Prosimy wypełnić poniższy formularz - można uzupełnić tylko wybrane pola. Prosimy wpisać prawidłowe dane, umożliwiające nam kontakt z Państwem (imię i nazwisko, adres e-mail lub numer telefonu). W przeciwnym wypadku zgłoszenie nie zostanie rozpatrzone.
Obowiązkowe pola zostały oznaczone gwiazdką (*). Jeśli nie chcesz podawać numeru telefonu w jego miejsce wpisz swój adres e-mail.