Zapisz się

Nazwa
Kucharz-garmażer

Cel:
Zapoznanie słuchaczy z zasadami działania placówek gastronomicznych; kontrolą jakości produkcji; eksploatacją maszyn i urządzeń; przepisami bhp; zasadami żywienia; oraz towaroznawstwem artykułów spożywczych i przemysłowych.

Sposób zakończenia kursu:
Zaświadczenie o ukończeniu kursu .

Ośrodek:
CKZ GLIWICE z siedzibą w Zabrzu, Park Hutniczy 13

Wypełnij poniższy formularz aby zgłosić chęć udziału w tym kursie.
Pamiętaj aby wybrać ośrodek, w którym chciałbyś odbyć kurs.

Prosimy wypełnić poniższy formularz - można uzupełnić tylko wybrane pola. Prosimy wpisać prawidłowe dane, umożliwiające nam kontakt z Państwem (imię i nazwisko, adres e-mail lub numer telefonu). W przeciwnym wypadku zgłoszenie nie zostanie rozpatrzone.
Obowiązkowe pola zostały oznaczone gwiazdką (*). Jeśli nie chcesz podawać numeru telefonu w jego miejsce wpisz swój adres e-mail.