Kucharz

Cel kursu

Celem kursu jest zapoznanie uczestników kursu z zagadnieniami dotyczącymi m.in.: planowania produkcji; surowców gastronomicznych; maszyn i urządzeń gastronomicznych; obróbki wstępnej surowców; technik sporządzania dań podstawowych, dań głównych i przekąsek; wypieku ciast; sporządzania deserów i napojów; sporządzanie potraw specjalistycznych; ekspedycji wyrobów kulinarnych.

Sposób zakończenia kursu

Gdzie jest dostępny kurs Liczba godzin Cena Planowana data rozpoczęcia
Ośrodek Kształcenia Zawodowego w Pszczynie
ul. Kopernika 14, 43-200 Pszczyna

tel.: 32 210-53-88, 697-818-699
e-mail: pszczyna@zdz.katowice.pl
www: www.kursy.pszczyna.zdz.pl
100 1 800 zł 29.07.2019
Zapisz się
Centrum Kształcenia Zawodowego w Częstochowie
ul. Jagiellońska 141, 42-202 Częstochowa

tel.: 34-365-76-21
e-mail: czestochowa@zdz.katowice.pl
www: www.kursy.czestochowa.zdz.pl
120 1 500 zł 29.07.2019
Zapisz się
Ośrodek Kształcenia Zawodowego w Bytomiu
ul. Powstańców Śląskich 6, 41 902 Bytom

tel.: 32 281 43 37, 697-818-591
e-mail: bytom@zdz.katowice.pl
www: www.kursy.bytom.zdz.pl
115 1 100 zł TRWA NABÓR
Centrum Kształcenia Zawodowego w Sosnowcu
ul. Sienkiewicza 25, 41-200 Sosnowiec

tel.: 32 266-61-66
e-mail: sosnowiec@zdz.katowice.pl
www: www.kursy.sosnowiec.zdz.pl
90 950 zł TRWA NABÓR
Centrum Kształcenia Zawodowego w Tychach
ul. Budowlanych 156, 43-100 Tychy

tel.: 32 227-17-46
e-mail: tychy@zdz.katowice.pl
www: www.kursy.tychy.zdz.pl
120 1 400 zł TRWA NABÓR
Ośrodek Kształcenia Zawodowego w Raciborzu
ul. Podwale 12, 47 400 Racibórz

tel.: 32 415 26 17
e-mail: raciborz@zdz.katowice.pl
www: www.kursy.raciborz.zdz.pl
120 2 100 zł TRWA NABÓR
Ośrodek Kształcenia Zawodowego w Suchej Beskidzkiej
Rynek 16, 34-200 Sucha Beskidzka

tel.: 33 874-43-81
e-mail: suchab@zdz.katowice.pl
www: www.kursy.sucha.zdz.pl
50 900 zł TRWA NABÓR
Ośrodek Kształcenia Zawodowego w Ustroniu
ul. Stawowa 3, 43-450 Ustroń

tel.: 33 854 33 00
e-mail: ustron@zdz.katowice.pl
www: www.kursy.ustron.zdz.pl
80 1 200 zł TRWA NABÓR