Kucharz
Gdzie jest dostępny kurs | Opis i cena kursu | Planowana data rozpoczęcia | ||||||||||||||
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Centrum Kształcenia Zawodowego w Chorzowie ul. Hajducka 21, 41-500 Chorzów tel.: 32 241 25 14 tel. kom.: 697 818 593 e-mail: chorzow@zdz.katowice.pl www: www.kursy.chorzow.zdz.pl |
Szczegóły
×
×
Kucharz
Cena kursu: 1200.00 zł
Ilość godzin: 80
Planowany termin rozpoczęcia:
Cel kursu
Zobycie wiedzy i umiejętności z zakresu planowania produkcji; surowców gastronomicznych; maszyn i urządzeń gastronomicznych; obróbki wstępnej surowców; technik sporządzania dań podstawowych, dań głównych i przekąsek; wypieku ciast; sporządzania deserów i napojów; sporządzanie potraw specjalistycznych; ekspedycji wyrobów kulinarnych. Efekt kształcenia
Absolwent kursu posiada wiedzę w zakresie: Tematy zajęć
1. ( 6 h ) Organizacja placówki gastronomicznej. Egzamin/uprawnienia
Zaświadczenie o ukończeniu kursu zgodne z Rozporządzeniem Ministra Edukacji Narodowej w sprawie kształcenia ustawicznego w formach pozaszkolnych Informacje dodatkowe
Podana cena za kurs jest ceną szacunkową dla grupy 6-8 osobowej. Cena ostateczna jest uzależniona od ilości słuchaczy.
|
TERMIN DO UZGODNIENIA |